ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


Την πρώτη εργάσιμη Παρασκευή του μήνα θα γίνεται η ομαδική μηνιαία συνάντηση και στη συνέχεια και ατομική συνεργασία. Από ώρα 13.30 έως 14.30 στην αίθουσα της τάξης μας.

Τις υπόλοιπες εργάσιμες Παρασκευές του μήνα η δασκάλα της τάξης θα δέχεται γονείς για ολιγόλεπτη ατομική συνεργασία στις 13.20 στο γραφείο της Υποδιεύθυνσης του σχολείου και στις 16.00 τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ:

23 Απρ 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ HELMEPA JUNIOR

23/04/2015


Τα μέλη της Παιδικής HELMEPA θέλουν: 

''Λιμάνια καθαρά με αστραφτερά νερά!''


Για μία ακόμη φορά, τα μέλη του Προγράμματος ''Παιδική HELMEPA'' έστειλαν μηνύματα για το περιβάλλον στην κοινωνία των ενηλίκων μέσω του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε φέτος υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας με θέμα ''Λιμάνια, Ακτές και Γαλάζιες Θάλασσες''.

Συνολικά έλαβαν μέρος 373 ομαδικά έργα που ζωγράφισαν 3.500 μικροί ''καλλιτέχνες'' μέλη της Παιδικής HELMEPA σε 107 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας. Τα παιδιά με τα έργα τους έδειξαν ότι θέλουν: ''Λιμάνια καθαρά με αστραφτερά νερά, μέσα τους να κολυμπάμε και όλους σας να χαιρετάμε!'', όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν με μήνυμά τους τα μέλη του Προγράμματος από το ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βολισσού Χίου.

Τα έργα που πληρούσαν τις προϋποθέσεις αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Προγράμματος και τα ίδια τα μέλη της Παιδικής HELMEPA επέλεξαν τα καλύτερα ως εξής:

Κατηγορία 5-7 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής 
* Α' Βραβείο: 13ο Νηπιαγωγείο Λιβαδειάς, Ομάδα 1600(Ν), 5-6 ετών 
* Β' Βραβείο: Σωματείο Ειδικής Αγωγής ''Η Ζωή'', Θεσσαλονίκη, Ομάδα 52(Κ), 17-33 ετών 
* Γ' Βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αρσενίου Νάξου, Ομάδα 1599(Α), 7 ετών

Κατηγορία 8-12 ετών 
* Α' Βραβείο: 4ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, Ομάδα 945(Δ), 12 ετών 
* Β' Βραβείο: 4ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, Ομάδα 944(Δ), 12 ετών 
* Γ' Βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Λουτροχωρίου Πέλλας, Ομάδα 295(Ε), 8-10 ετών

Το έργο κάθε κατηγορίας που κέρδισε το Α' Βραβείο εκτυπώνεται σε αφίσα με τα ονόματα των μελών της Ομάδας και του Εθελοντή Εκπαιδευτικού στα ελληνικά και αγγλικά. Οι αφίσες θα διανεμηθούν σε σχολεία, στην ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, σε συνεργαζόμενους φορείς καθώς και στις εκδηλώσεις της φετινής Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά. Στα μέλη των Ομάδων που έλαβαν τα Β' και Γ' Βραβεία απονέμονται Έπαινοι Συμμετοχής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό και εξέφρασαν τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες, μέσα από ξεχωριστές, ευφάνταστες δημιουργίες!

Πρώτο βραβείο στην κατηγορία 5-7 ετών: 


Πρώτο βραβείο στην κατηγορία 8-12 ετών: 


Και τα δύο έργα ήταν ανάμεσα σε αυτά που ψήφισαν και οι ομάδες της τάξης μας. Το δεύτερο μάλιστα έργο, το νούμερο 17, το υπερψήφισαν και οι δύο ομάδες μας ως το καλύτερο έργο όλου του διαγωνισμού. Χαιρόμαστε γιατί η γνώμη των παιδιών μας επιβεβαιώθηκε.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που τα έργα του διακρίθηκαν.Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο την ανακοίνωση της Helmepa Junior για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

http://www.helmepajunior.gr/dnews2.php?article_id=632

Δείτε επίσης στο φόρουμ της τάξης μας όλα τα έργα που είχαν ψηφίσει οι ομάδες της τάξης μας. Όπως θα δείτε πέσαμε μέσα και σε ένα ακόμη έργο, το έργο που πήρε το 2ο βραβείο στην κατηγορία των 8 - 12 ετών: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις