ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


Την πρώτη εργάσιμη Παρασκευή του μήνα θα γίνεται η ομαδική μηνιαία συνάντηση και στη συνέχεια και ατομική συνεργασία. Από ώρα 13.30 έως 14.30 στην αίθουσα της τάξης μας.

Τις υπόλοιπες εργάσιμες Παρασκευές του μήνα η δασκάλα της τάξης θα δέχεται γονείς για ολιγόλεπτη ατομική συνεργασία στις 13.20 στο γραφείο της Υποδιεύθυνσης του σχολείου και στις 16.00 τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ:

10 Σεπ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα ιστολογίου: Β΄ ΤΑΞΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ (στο πάνω μέρος της σελίδας) για τις αργίες της φετινής σχολικής χρονιάς και γενικότερα τον προγραμματισμό του έργου μας:

http://prwtakia2014.blogspot.gr/p/blog-page_10.html

Θυμίζουμε επίσης ότι αύριο, Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, και ώρα 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός. Τα παιδιά θα έρθουν χωρίς τσάντες. Τα βιβλία θα μοιραστούν τη Δευτέρα, γι' αυτό και οι μαθητές θα πρέπει τη μέρα αυτή να φέρουν και τις τσάντες τους.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και η κατανομή τάξεων στους δασκάλους του σχολείου μας καθώς και των αιθουσών. Το Β΄1 θα έχει την ίδια δασκάλα και την ίδια αίθουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις