ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


Την πρώτη εργάσιμη Παρασκευή του μήνα θα γίνεται η ομαδική μηνιαία συνάντηση και στη συνέχεια και ατομική συνεργασία. Από ώρα 13.30 έως 14.30 στην αίθουσα της τάξης μας.

Τις υπόλοιπες εργάσιμες Παρασκευές του μήνα η δασκάλα της τάξης θα δέχεται γονείς για ολιγόλεπτη ατομική συνεργασία στις 13.20 στο γραφείο της Υποδιεύθυνσης του σχολείου και στις 16.00 τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ:

11 Σεπ 2014

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Α1

Μερικές πρώτες ματιές στην αίθουσα της τάξης μας. Μια αίθουσα μεγάλη και φωτεινή, με  θέα προς τον πεζόδρομο της Βοσπόρου και το κατάφυτο παρτέρι του σχολείου.
Η αίθουσά μας όπως φαίνεται από τον πεζόδρομο της Βοσπόρου. Είναι κάτω και αριστερά. Μπροστά στα παράθυρά μας υπάρχουν αρκετά δέντρα και θάμνοι, ακακία, δάφνη, πικροδάφνες, φοίνικες. Για καλύτερη προστασία από τον ήλιο έχουν τοποθετηθεί και τέντες.Το εσωτερικό της αίθουσας. Τα θρανία, που έχουν προσεχθεί να είναι ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, τοποθετήθηκαν για τις ανάγκες των πρώτων ημερών κυρίως  σε σχήμα Π. Αργότερα, που τα παιδιά θα προσαρμοσθούν στο κλίμα της σχολικής εργασίας, θα δουλέψουμε με ομαδοσυνεργατική διαδικασία και τα θρανία θα τοποθετηθούν σε ομάδες των 4 ή και 5 παιδιών.Η αίθουσα διαθέτει αρκετούς πίνακες ανακοινώσεων στους οποίους θα τοποθετούνται είτε διδακτικό υλικό είτε εργασίες μαθητών.Η έδρα της δασκάλας και πίσω το ταμπλό της γλώσσας. Δεξιά ο πίνακας. Πλέον στον παλαιό πίνακα κιμωλίας έχει τοποθετηθεί νέος άσπρος πίνακας μαρκαδόρου.Το ταμπλό και η γωνιά των μαθηματικών. Δεξιά η γωνιά της δανειστικής βιβλιοθήκης.Η γωνιά της περιβαλλοντικής αγωγής και της HELMEPA JUNIOR (εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το οποίο ήδη έχουμε πάρει την έγκριση του συλλόγου διδασκόντων για να το υλοποιήσουμε).Οι βιβλιοθήκες μας.Η γωνιά της θάλασσας! Να μας ταξιδεύει και να μας διδάσκει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις