ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


Την πρώτη εργάσιμη Παρασκευή του μήνα θα γίνεται η ομαδική μηνιαία συνάντηση και στη συνέχεια και ατομική συνεργασία. Από ώρα 13.30 έως 14.30 στην αίθουσα της τάξης μας.

Τις υπόλοιπες εργάσιμες Παρασκευές του μήνα η δασκάλα της τάξης θα δέχεται γονείς για ολιγόλεπτη ατομική συνεργασία στις 13.20 στο γραφείο της Υποδιεύθυνσης του σχολείου και στις 16.00 τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ:

9 Σεπ 2014

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ως δασκάλα του Α1 τμήματος της Πρώτης Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, σχολ. έτος 2014 - 2015,  εύχομαι σε όλους, μαθητές, γονείς και συναδέλφους:

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! 

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε μετά από σχετική έγκριση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου και θα αξιοποιηθεί για τους εξής λόγους:

1. Επικοινωνία με τους γονείς των μαθητών
2. Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία των μαθημάτων
3. Προβολή του έργου της τάξης μας (ιδιαίτερα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων)
4. Συνεργασία με άλλα σχολεία και φορείς της εκπαίδευσης

Σημειώνω ότι το σχολείο μας και η αίθουσά μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνολογική υποδομή ώστε οι μαθητές να έχουν πρόσβαση στο ιστολόγιο και κατά τη διάρκεια του μαθήματος. (Εργαστήριο Πληροφορικής, γωνιά υπολογιστή και βιντεοπροβολέας τάξης, δυνατότητα μετακίνησης σε αίθουσα με διαδραστικό πίνακα). 

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Μαρία Λαμπρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις